top of page
shutterstock_448280863.jpg

O BIBLIOTECĂ ÎN FIECARE ȘCOALĂ

Program de incluziune socială și oferirea de șanse egale la educație pentru reducerea părăsirii timpurii a școlii și a analfabetismului funcțional.

Ne-am propus să sprijinim școlile în efortul de transformare a bibliotecilor școlare și a spațiilor remediale din vis în realitate.

Marea majoritate a școlilor din țara noastră au biblioteci uzate moral sau nu au deloc. Ne dorim ca acestea să devină insule de cultură, unde copiii și adulții regăsesc bucuria de a descifra tainele cărților, pot desfășura activități educative și distractive în afara orelor de curs, dar într-un mediu controlat și sigur.

Venim în întâmpinarea nevoilor școlilor identificând surse de finanțare, sprijinind procesul de accesare a fondurilor, iar ulterior susținem eforturile acestora prin oferirea de consultanță gratuită pentru realizarea raportărilor  pe perioada derulării proiectului.

Ne mândrim cu peste 100 de povești de succes, peste 100 de școli partenere care au accesat fondurile puse la dispoziție de Ministerul Educației prin -SCHEMA DE GRANTURI PNRAS OCTOMBRIE 2022- și au în derulare proiectele de dotare a spațiilor remediale și bibliotecilor școlare.

 

CUM MĂ ÎNSCRIU?

Dacă vă doriți ca și școala pe care o reprezentați să beneficieze de această oportunitate în următoarea rundă de finanțare, ne puteți contacta printr-un mail la adresa info@asociatiabvm.ro .

Pentru diverse situații apărute în procesul de înscriere sau pentru sugestii de optimizare a programului, scrieți-ne pe:

info@asociatiabvm.ro

Vă rugăm să menționați în subiectul mesajului județul și localitatea de unde sunteți și să ne lăsați și un număr de telefon de contact.

PENTRU FINANŢATORI

Toate activitățile Asociației BVM sunt susținute de companii care au o cultură organizațională și de responsabilitate socială puternice, cărora le suntem profund recunoscători. Acestea au, ca și noi, aceeași viziune și înteleg că viitorul mai bun al generațiilor actuale și viitoare de copii depinde de implicarea și de gradul de responsabilitate al fiecărei persoane, al fiecărei companii. 

bottom of page