top of page

BACK TO SCHOOL
Judetul TIMIȘ

Odată cu începutul anului școlar 2020-2021, am pus la dispoziția tuturor elevilor din învățământul preșcolar, mai precis, clasa pregătitoare, o mini bibliotecă personală, un penar echipat și un set de dezinfectanți.

Aflându-ne încă în plină pandemie și situația globală ne obliga să găsim soluții digitale inclusiv pentru desfășurarea în siguranță a procesului de educație, majoritatea familiilor și-au concentrat eforturile financiare pentru asigurarea accesului copiilor la tablete, laptopuri sau computere, renunțând la achiziționarea de cărți sau rechizite.

Marea majoritate a anului precedent fusese petrecut de copii în case, participând la învățământ online, fără contact direct cu colegii sau învățătorii.

Din acest motiv, la începutul anului școlar 2020-2021, ne-am gândit să aducem o bucurie elevilor timișoreni din clasa zero și am încercat să facem trecerea către prezența fizică la ore cât mai placută. Fiecare copil a primit un ghiozdan complet echipat, un pachet de cărți adecvate vârstei lor și un set de dezinfectanți atăt de necesari pentru igiena personală zilnică.
Proiectul a fost derulat cu ajutorul Consiliului Județean Timiș.

bottom of page